top of page
  • Yazarın fotoğrafıBelin Çapraz Balçık

TEM TURKUVAZ MEDYA GRUBU GENEL MERKEZİ

Tacer Akustik Asma Tavan Ve Akustik Duvar Sistemler #yenilikyaratır

TEM Turkuvaz Medya Grubu Genel Merkezi içerisinde dinamik ve genç, yüzlerce kişinin aynı anda farklı birim ve farklı lokasyonlarda çalıştığı çok yönlü bir medya kampüsüdür. Mimari tasarım, günün her saati insan yoğunluğunu ve sirkülasyonunu kaldırabilecek fonksiyonelliği ile ön plana çıkmaktadır. Mimari yaklaşım temellendirilirken mekanların akustik kurgusu Tacer Akustik Asma Tavan Ve Duvar Sistemleri ile tasarlanmıştır. Tacer ArGe ile mekan ve akustik dengesi tüm gürültü ve uğultuları engelleyecek şekilde tasarlanmış ve montajı özel olarak uygulanmıştır.


TEM Turkuvaz Medya Grubu Genel Merkezi; Tacer ArGe tarafından A Blok, TV-B Blok Alt, TV-B Blok üst ve Matbaa olmak üzere dört farklı akustik derinlik ile Tacer Akustik Asma Tavan Ve Duvar Sistemleriyle tasarlanmış ve montajı yapmıştır. Özellikle mekan akustiği hesaplanırken kullanıcı popülasyonu, makine uğultusu ve titreşim derinliği hesaplanmış ve mimari yaklaşıma göre mekanda Tacer Mimari Akustik Tasarımlar, farklı tavanlarda farklı Tacer Asma Tavan Ürünleri ile sağlanmıştır.

Tacer Metal Asma Tavan Sistemlerinden Tacer Hook-on ve Tacer Double Hook-on sistemleri yoğun olarak kullanılmıştır. Tacer Hook-on ve Tacer Double Hook-on Sistemler özellikle birbirine kenetlenen yapısı sayesinde temiz bir görünüm sağlamaktadır ve dekoratif asma tavan izlenimi vermektedir. Ergonomik yapısı, estetik görünüşü ve fonksiyonel yaklaşımı ile özellikle koridor ve ofis alanlarında sıklıkla tercih edilmektedir.


TEM Turkuvaz Medya Grubu Genel Merkezinde kullanılan diğer bir Tacer Akustik Asma Tavan Sistemi ise Tacer Akustik Diamond Asma Tavan Sistemidir. Yoğun olarak TV-B Blok Alt ve TV-B Blok Üst mekanlarında kullanılan sistem, Tacer ArGe tarafından geliştirilen yapısı sayesinde net bir mimari akış ve monolitik görünüme sahip asma tavan tasarımları için kullanılmaktadır. Tacer Diamond Metal Asma Tavan Sistemleri özgün üretilebilen deseni ve örüntüsü sayesinde de tasarımı destekleyen, mekana hareket katan bir sistemledir. Görselliği ve fonksiyonelliği bir arada sunan Tacer Diamond Metal Asma Tavan Sistemleri; TEM Turkuvaz Medya Grubu Genel Merkezi için eşsiz bir tavan tasarımı sunmuştur.

Tacer Kanopi Sistemler ise özellikle farklı kotlarda farklı boyutlarda uygulanan asimetrik bir mekan kurgusu için TEM Turkuvaz Medya Grubu Genel Merkezinde kullanılan dördüncü Tacer Akustik Asma Tavan Sistemidir. Özellikle mimari tasarımlarda, bağlama ve geçiş noktalarında, koridorlarda kullanılmaktadır. Tacer Metal Asma Tavan Sistemler, estetik anlamda bir geçiş hissi yaratırken gürültü, uğultu ve titreşimi engelleyerek akustik bir denge sunmaktadır.


Son olarak ortak alanlarda daha sıcak ve samimi bir atmosfer yaratmak için Tacer Akustik Ahşap Asma Tavan Sistemleri kullanılmıştır. Gridal planlamaya uygun olarak tasarlanan ve üretimi yapılan kendinden çerçeveli perfore Grid Tacer Akustik Ahşap Asma Tavan Sistemi kusursuz görüntüsüyle mekana bütünleyici bir atmosfer sağlamıştır. Özellikle 3Dye ve petek asma tavan sisteme yakın görünümü ile mekan tasarımında boyut hissi kazandırmıştır.

TEM Turkuvaz Medya Grubu Genel Merkezinde kullanılan Tacer ArGe ile geliştirilen Tacer Akustik Asma Tavan Sistemler, mekan kurgusunu, estetiğini, fonksiyonelliğini ve akustiğini dengeleyerek mimari olarak tüm problemlere çözüm üretmiştir. Tacer ArGE’nin Mimari Akustik için geliştirdiği asma tavan sistemlerden Tacer Hook-on ve Tacer Double Hook-on, Tacer Akustik Diamond, Tacer Kanopi ve Tacer Akustik Ahşap Asma Tavan Sistemi ile mekan kurgusuna uygun tasarım ve yaklaşımlar ile çözümlenmiştir.


Her tasarım bir hayal ile başlar, başlayan her hayal Tacer Akustik Mimari Sistemler ile #yenilikyaratır.

Bakış Açınızı Değiştiren Tacer Akustik Asma Tavan Sistemleri! #yenilikyaratır






19 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page