top of page
  • Ahmet Anıl TUNÇ

Tacer Keçe Asma Tavan & Tacer Keçe Duvar Sistemleri | Tacer Akustik Asma Tavan Ve Duvar Sistemleri


 


Tacer Akustik Keçe Asma Tavan Ve Akustik Keçe Duvar Sistemler #yenilikyaratır


Tacer Keçe Asma Tavan ve Keçe Duvar Sistemler A sınıfı termal ve akustik yalıtım özelliklerine sahiptir. Olağanüstü esnek olan Tacer Keçe Asma Tavan ve Keçe Duvar Sistemlerin en önemli yapı malzemesi olan Keçe en iyi doğal yalıtkanlardandır. Keçe; tasarım ve mimari alanlarda sürdürülebilir ve yenilenebilir malzemenin mükemmel bir örneğidir. Tacer olarak en önemli amacımız, sürdürülebilir doğal bir yaşam için ve gelecek kuşakların yaşam haklarına zarar vermeden bugünkü ihtiyaçlarımızı karşılayabilecek mimari yaklaşımlar geliştirmektir.



Doğal dokusu ile Keçe & Tacer Akustik Keçe Sistemler


Tacer Keçe Asma Tavan ve Keçe Duvar Sistemler yüksek yangın dayanımı sayesinde, alev geciktirme ve kendini söndürme özelliklerine sahiptir. Tacer Keçe Asma Tavan ve Keçe Duvar Sistemler toksik bileşen içermedikleri için insan sağlığına zararlı değildirler. Doğal çevreye zararlı etki oluşturmazlar. Keçenin doğal yapısı sayesinde hafif sistemlerdir ve kolay montaj, kurulum imkânı sağlarlar. Tacer Keçe Asma Tavan ve Keçe Duvar Sistemler, tüm dünyada kabul gören sürdürebilir ve yenilebilir sistemleri standarda alan Leed ve Breeam sertifikalarının standartlarına uygun olarak tasarlanır.



Tacer Keçe Asma Tavan ve Keçe Duvar Sistemler ısıya ve neme dayanıklı, uzun ömürlü kullanıma uygun ve tüm yüzeyleri kullanılabilen sistemlerdir. Gelişen teknoloji ile üretilen sürdürülebilir malzemelerin farklı özellikleri yapı sektörüne bambaşka bir bakış açısı kazandırmıştır. Sürdürülebilirlik ve ekolojik kavramlar doğal kaynakların hızla azaldığı dünyada en önemli gündem maddeleridir. Tacer Keçe Asma Tavan ve Keçe Duvar Sistemler nefes alan bir yapıya, doğa-dostu üretim sürecine ve sürdürülebilir malzeme yapısına sahiptir. Tacer, Keçe Asma Tavan ve Keçe Duvar Sistemlerinin tasarımına yeni bir bakış getirmiştir.



Tüm Renkleri İle Tacer Keçe Asma Tavan Ve Tacer Keçe Duvar Sistemleri.



Her tasarım bir hayal ile başlar, başlayan her hayal Tacer Akustik Mimari Sistemler ile #yenilikyaratır.


Bakış Açınızı Değiştiren Tacer Akustik Asma Tavan Sistemleri! #yenilikyaratır

 

TACER | AKUSTİK MİMARİ

ASMA TAVAN SİSTEMLERİ

AKUSTİK KEÇE ASMA TAVAN VE KEÇE DUVAR SİSTEMLERİ



 

TACER |HEADQUARTERS

Esenboğa Yolu 22 km. Saracalar Mh. Kümeevler Sk. No:46 Akyurt / ANKARA

T: +90 312 399 25 45 F: +90 312 399 27 47

PK: 06750




10 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page