top of page
  • Ahmet Anıl TUNÇ

TACER AHŞAP YÜNÜ PANEL SİSTEMLER | Tacer Akustik Asma Tavan Ve Duvar Sistemleri


 




Tacer Ahşap Yünü Sistemler #yenilikyaratır


Gelişen ve değişen dünyada mühendisliğin ve mimarlığın getirdiği yenilikçi yaklaşımlarla birçok yapım tekniği ve yapı malzemesi sektörüne kazandırılmıştır. Bu gelişmeler ile mimaride birçok yeni düşünce perspektifi gelişmiştir. Bu gelişmelerin en başında yapı malzemelerinde sürdürülebilirlik konusu olmuştur. Artan nüfuz, iklim değişikliği ve doğal kaynakların azalması gibi küresel sorunlar, başta yapı sektörü olmak üzere tüm sektörleri yeni, güncel ve yeşil çözümler üretmeye yöneltmiştir.



Bin yıllardır insanlar tarafından inşa edilen yapılar doğa ve insan arasındaki ilişkiyi sınırlandırmak için tasarlanmış bir düşünce perspektifiydi. Ağaçların mağaralara, mağaraların köylere, köylerin şehirlere, şehirlerin metropollere dönüşmesi insanın doğa ile bağını koparma noktasına getirdi. Sanayi devrimi ile başlayan modern şehircilik anlayışı üretim merkezleri ve bu merkezler çevresindeki barınma alanlarından ibaretti.



Dünya nüfusunun artmasıyla beraber ortaya çıkan yapılaşma ve bu yapılaşmanın da etken olduğu çevre kirliliği, 21. Yy. modern dünyasında barınma alanlarını yaşam alanları olarak değiştiren kavramsal bir gelişmeye sebep oldu. Bu kavramsal düşünce ile mimarlar ve mühendisler yeni tasarım anlayışı geliştirdiler; öze dönüş-doğaya dönüş. Bu düşünce anlayışı ile 21. Yy. doğa ile uyumlu bir yaşam bilinci gelişti.



Tacer Mimari Sistemler yeşil çevre, doğa ile uyumlu yaşam alanları odaklı bir bakış açısıyla sürdürülebilir mimari sistemlerin üretimine katkı sağlıyor. Tacer Kalite Standartları ile ortaya koyarak, gelecek nesillere yeşil çevre ve doğa ile uyumlu yaşam alanları bırakmayı hedeflemektedir. Tacer Ahşap Yünlü Panel Sistemler, güvenli, sağlıklı, çevreye duyarlı, estetik ve fonksiyonel niteliklerle dolu sürdürülebilir bir tasarım ürünüdür.



Tacer Ahşap Yünü Panel Sistem hem görsel hem de işlevsel açıdan doğa ile uyumlu yaşam alanları için mimari tasarımın yeni gözdesi haline geldi. İçeriğinde çimento ve kavak ağacı lifleri bulunan Tacer Ahşap Yünü Panel Sistemler %100 doğal bir malzemedir. Duvarda ve tavan da kullanım alternatifleriyle mekân içi akustik performansı en yüksek seviyede tutarken, çevre dostu ve sürdürebilir yapısıyla en çok tercih edilen akustik malzemeler arasında yer almaktadır.



Tacer Ahşap Yünü Paneller farklı renk ve ebatlarda kullanım özelliği ile özgün tasarımlara imkân sağlarken, ses ve gürültü emilimi ile konforlu yaşam alanları sunuyor. Bu özelliği sayesinde akustik mekanlar da yaygın olarak kullanılmaktadır. Akustik tasarımda önemli rol oynayan ideal bir malzemedir. Şehrin gürültülü dünyasında kullanıcılarına doğal, sağlıklı ve sakin yaşam alanlarına duyduğu gereksinimi sağlıyor.



Tacer Ahşap Yünü Panel Sistemler etkileyici bir atmosfer ile yaşam alanlarına doğayı getirmektedir. Akustik özelliğinin yanı sıra insan sağlığına zararlı hiçbir kimyasal içermeyen paneller, ısı izolasyonu da sağlayarak mekân içi enerji tasarrufunu da katkı sağlayarak yapının karbon ayak izini küçültmektedir. Ev, Okul, ofis, konferans ve konser salonları, ses kayıt stüdyoları, alışveriş merkezleri gibi birçok mekânda hem tavanda hem de duvarda kullanılabilen Tacer Ahşap Yünü Panel Sistemler ortamdaki akustik konforu arttırmakla beraber tasarım çeşitliğine imkân tanıyan seçenekleri ile estetik mekanlara imzasını atmaktadır.



Her tasarım bir hayal ile başlar, başlayan her hayal Tacer Akustik Mimari Sistemler ile #yenilikyaratır.




Bakış Açınızı Değiştiren Tacer Akustik Asma Tavan Sistemleri! #yenilikyaratır

 

TACER | AKUSTİK MİMARİ

ASMA TAVAN SİSTEMLERİ | AHŞAP YÜNÜ SİSTEMLER


 

TACER |HEADQUARTERS

Esenboğa Yolu 22 km. Saracalar Mh. Kümeevler Sk. No:46 Akyurt / ANKARA

T: +90 312 399 25 45 F: +90 312 399 27 47

PK: 06750


5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page