top of page
  • Ahmet Anıl TUNÇ

DENİZLİ BB. NİHAT ZEYBEKCİ KONGRE MERKEZİ | Tacer Akustik Asma Tavan Ve Duvar Sistemleri

Güncelleme tarihi: 26 Mar 2022


 


Tacer Akustik Baffle Asma Tavan Sistemler #yenilikyaratır


Mart 2019 tarihinde hizmete giren Egenin en büyük kongre ve kültür merkezi olan Nihat Zeybekci Kongre ve kültür Merkezi 83.000 metrekare kapalı alana sahiptir. Tüm yapının kongre ve konferans salonları, giriş alanları, bekleme alanları ve koridorlarda modern, sürdürülebilir, yangına dayanıklı ve mimari bir bakış açısı ile estetik beklentiyi fonksiyonellikle harmanlayan Tacer Baffle Asma Tavan Sistemleri Serisi kullanılmıştır.



Akustik Sanatın İncisi; Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi


Kongre merkezinde amfi düzeninde tasarlanan, 2000 kişilik Özay Gönlüm Salonu, 1000 kişilik Mehmet Gazi Salonu, 500 kişilik Fatma Yıldız salonu ile 66 ve 240 kişilik 7 adet seminer salonu, 5 adet nikah salonu dahil olmak üzere toplam 15 alan bulunmaktadır.



Özellikle yapının bu kısımlarında konser, konferans gibi elektro akustik sistemleri destekleyen Tecer’in akustik tasarımlar uygulanmıştır. Ayrıca; resital, senfonik, filarmonik ve tiyatro gibi akustik enstrümanlar ile icra edilecek olan performansların nitelik ve nicelik bakımından kalitesini artırmak için Tecer’in akustik çözümleri ve mimari tasarımları ile mühendislik ürünleri kullanılıyor.




Tacer Baffle Asma Tavan Sistemleri farklı açılarda ve farklı akslarla konumlandırılarak modern tasarımıyla hacimlerin ve yapının akustik kalitesini artırır. Ayrıca, Tacer Baffle Asma Tavan Sistemleri de kullanılan ‘Baffle Profil’ ile istenilen boyutta ve genişlikte üretilerek tasarımlara özgünlük sağlar ve mimari aksesuarları saklamak içinde estetik bir alan oluşturur.



Egenin en Büyük Kongre ve Kültürü Merkezi Egenin İncisi


Tasarım sadece ürün odaklı değildir. Değişen çağımızın gelişen teknolojisinde çevre duyarlı ve bıraktığı izde önemlidir. Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi, başta Türkiye ve Denizli ili olmak üzere çevre bilinci ile tasarlanmış geleceğe yeşil bakan bir mimari yapıdır. Bu yapı için Tacer’in yeşil ile barışık, mimari estetik ve mühendislik çözümlerinin odak noktası olan Tacer Baffle Asma Tavan Sistemleri geliştirilmiştir. Tacer geliştirdiği geri dönüştürebilir tasarımlarıyla geleceğin korumasını da sağlamaktadır. Tacer Baffle Asma Tavan Sistemleri çevre bilinci konusunda baş rol oynamaktadır.



Tacer Baffle Asma Tavan Sistemleri serisi pratik, güvenli ve hızlı montaj imkânı ile farklı boyut, renk ve alternatif perforasyon tipleri sayesinde fonksiyonelliğin estetik ile buluştuğu özgün tasarımlara imkân sağlar. Yüksek akustik performans değerine sahiptir. Tacer Baffle Asma Tavan Sistemleri ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezini akustik sanatın incisi haline gelmiştir.



Her tasarım bir hayal ile başlar, başlayan her hayal Tacer Akustik Mimari Sistemler ile #yenilikyaratır.


Bakış Açınızı Değiştiren Tacer Akustik Asma Tavan Sistemleri! #yenilikyaratır

 

TACER | AKUSTİK MİMARİ

ASMA TAVAN SİSTEMLERİ

BAFFLE AKUSTİK ASMA TAVAN SİSTEMLER


 

TACER | HEADQUARTERS

Esenboğa Yolu 22 km. Saracalar Mh. Kümeevler Sk. No:46 Akyurt / ANKARA

T: +90 312 399 25 45 F: +90 312 399 27 47

PK: 06750




5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page