top of page
  • Ahmet Anıl TUNÇ

AKUSTÄ°K BAFFLE ASMA TAVAN SÄ°STEMLERÄ° | Tacer Akustik Asma Tavan Ve Duvar Siste


 



Tacer Baffle Asma Tavan Sistemler #yenilikyaratır


Değişen dünyada gelişen teknolojik ve mimari yaklaşımlar sayesinde dekorasyon anlayışı sadece duvar ve mobilyalar ile sınırlı kalmıyor. Bakış açımızı değiştiren estetik ve fonksiyonel tavan dekorasyonları mimarinin yeni eskiz alnı oluyor. Hiç kuşkusuz estetik ve fonksiyonel tasarımlar ve çözümler mimarlığın temel prensiplerinden olup asma tavan modellerinden ‘ Tacer Baffle Asma Tavan Sistemleri’ tam da bu ihtiyacı karşılıyor.




Tacer Baffle Asma Tavan Sistemleri zarafet ve modern çizgileri ile mimari tasarımlara hem dekoratif bir katkı sağlıyor hem de fonksiyonel özellikleri sayesinde birçok tasarım problemi çözüyor. Havalimanlarından tren istasyonlarına, alışveriş merkezlerinden hastanelere, otellerden kafelere, sinemalara, kongre merkezlerinden evlere kadar çok geniş bir uygulama ve kullanma alanı olan Tacer Baffle Asma Tavan Sistemleri yangına karşı etkili, sürdürülebilir doğa dostu malzemelerden üretilmektedir.





Asma Tavan Sistemlerinde Tacer Akustik Çözümler


Tacer Baffle Asma Tavan Sistemleri için mimari bir bakış açısı ile estetik beklentiyi, bir mühendis gözü ile fonksiyonel çözümleri sunan Tacer Baffle Asma Tavan Sistemleri, gelecek nesiller için sürdürülebilir modern çözümler ile yapı sektörünün hizmetine sunuyor. Tacer Baffle Asma Tavan Sistemleri bulunduğunuz ortamın atmosferine hissedilebilir bir farklılık katar. Mekan hacmini daraltmadan tavan yüksekliğini değiştiren Tacer Baffle Asma Tavan Sistemleri, panellerin farklı bir boyutlarda birbirleri ile farklı mesafelerde bir araya gelerek bir çok alternatifli tasarımlar elde etmenize imkan sağlar. Tacer Baffle Asma Tavan Sistemleri kusursuz akustik ses performansı için mükemmel bir seçimdir.



Mimari Yaklaşım ile Mühendislik Bakış Açısı, Akustik Çözümlerde Buluşuyor.


Tacer Baffle Alumunium Panel Asma Tavan Ürünleri, fırın boyama (RAL RENK) veya özel ahşap desen boyama yöntemiyle boyanmakta olup, roll-form bobin kaplı alüminyum taşıyıcı profiller ile birbirine kenetlenmesi ile tasarlanmaktadır.



Tacer Akustik Keçe Baffle Sistem yenilikçi tasarımıyla akustik ve sıradışı bir atmosfer sağlar. Tacer Akustik Keçe Baffle Sistem profiller istenilen boyutta ve genişlikte üretilerek tasarımlarınızda özgürleşmenizi sağlar. Tasarım sadece ürün odaklı değildir. Çevreye bıraktığı iz de önemlidir. Tacer Akustik Keçe Baffle Sistem çevre dostu yapısı ile sürdürülebilir ve geri dönüştürebilir tasarımların bir örneğidir. Geniş açık alan tasarımı için doğrusal bir süreklilik sunar. Taşıyıcı profilinin özel kilit sistemi kolay , güvenli ve hızlı montaj imkanı doğurur. Farklı profil boyutu ve boşluk alternatifleri ile farklı dekoratif tasarım modelleri için çok uygundur. %100 geri dönüştürebilir ve sürdürülebilir. Kolay montaj imkanı ve düşük hasar riski gibi benzersiz özelliklere sahiptir.



Her tasarım bir hayal ile başlar, başlayan her hayal Tacer Akustik Mimari Sistemler ile #yenilikyaratır.




Bakış Açınızı Değiştiren Tacer Akustik Asma Tavan Sistemleri! #yenilikyaratır

 

TACER | AKUSTÄ°K MÄ°MARÄ°

ASMA TAVAN SÄ°STEMLERÄ°

BAFFLE AKUSTÄ°K ASMA TAVAN SÄ°STEMLER


 

TACER |HEADQUARTERS

Esenboğa Yolu 22 km. Saracalar Mh. Kümeevler Sk. No:46 Akyurt / ANKARA

T: +90 312 399 25 45 F: +90 312 399 27 47

PK: 06750


6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

FMX SYSTEMS

bottom of page